top of page

Dit zijn uw standaard wasbare luiers, deze gids zou u moeten helpen bij het passen van de meeste merken wasbare luiers.

- Begin met het instellen van de drukknopen om de maat van de luier in te stellen.

Om dit te bereiken, plaatst u de achterkant van de luier net boven de bilspleet (wasbare luiers zitten veel lager aan de achterkant dan wegwerpluiers), breng de voorkant naar boven en tussen de baby's benen waar het comfortabel onder de navel moet zitten.  

Stop het extra materiaal richting de bovenkant van de luier tussen de drukknopen.

Sluit altijd eerst de heupdrukknopen voordat u de tailledrukknopen sluit.  

Om een goede pasvorm te krijgen, trekt u het lipje voorzichtig omhoog naar de oksel en vervolgens rond om de heup te sluiten waar deze comfortabel zit. Herhaal aan de andere kant. 

-  Sluit de tailledrukknopen waar ze comfortabel zitten. Er moet ongeveer twee vingers aan de voorkant zitten als u gaat liggen om ruimte te maken om rechtop te zitten. De lipjes moeten plat en niet gebobbeld zitten. Hoewel het niet essentieel is, stop je de vleugels onder de taille voor de best uitziende pasvorm.

-  Stop de elastieken zoveel mogelijk in de onderbroeklijn. Dit zorgt voor een goede afdichting en voorkomt dat de elastieken in de breedste delen van het dijbeen drukken.

-Bij het optillen van de benen mogen er geen openingen zijn en moet u een vinger onder de elastieken kunnen laten lopen om ervoor te zorgen dat deze niet te strak zitten.

bottom of page